Helena Nimbratt

My triathlon stories

Race Reports

Ironman Kalmar 

Ironmandagen är en lång dag.

Solen hinner gå upp och den hinner gå ned, glädje kan bytas mot hopplöshet och vända till glädje igen – på ett magiskt sätt.

2014 gjorde jag det för första gången! Jag gick i mål och fick höra de episka orden från hela publiken och den legendariska Ironmanrösten Paul Kaye – Helena, you are an Ironman!! Det var precis så fantastiskt som man förställer sig. Jag kände mig som en gigantisk rockstar och älskade varje sekund av det.

 

IMG_7508

 

Jag njöt av att jag från och med nu har jag ett stort, fantastiskt minne att bära i hjärtat av en stor dag i mitt liv där jag bevisade för mig själv att allt, ta mig tusan allt är möjligt.

Läs den långa versionen här:

Race report Ironman Kalmar – Simningen

Race report Ironman Kalmar – Cyklingen

Race Report Ironman Kalmar – Löpningen

Ironman Kalmar 2016

Det här är racet då jag stirrar på klockan. Jag räknar och får inte ihop det. Jag tror att det är kring 10 km kvar av den långa ironmandagen och det går upp för mig att snart kommer jag att gå i mål. Men det är något som inte stämmer, tiden … det är fortfarande ljust ute och det finns en chans att jag kommer att gå under 12 timmar. Något måste vara fel! Sån är inte jag. Jag går i mål efter mörkrets inbrott. Jag går i mål när publiken har börjat lämna banan … men så får jag syn på Roger. Han är helt vild! Galen. Han skriker att jag är grym och jag förstår att klockan inte ljuger.

Läs hela min fantastiska i tre delar resa här:

Race report Ironman Kalmar 2016 del 1

Stockholm Triathlon 2014

Äntligen föll alla bitar på plats. En vecka efter Ironman ställde jag mig på startlinjen för World triathlon Stockholm. Kroppen kändes ok men mentalt var jag nog lite sliten. Efter att ha kämpat med starka obehagskänslor i vattnet under de första 10 minuterna, lossnade det och äntligen fick jag tävla, känna mig lite stark och snabb.

Läs hela berättelsen här:

PB under Stockholm Triathlon

Mitt Stockholm Triathlon i bilder

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.