Helena Nimbratt

My triathlon stories

I väntan på hell week

Lite hängig. Lite sockersugen. Lite vardagsseg.

Just nu känns det väldigt mycket vardag, dessutom har jag inte känt mig helt hundra i ett par dagar. Jag hoppade faktiskt över simningen i söndags. Jag sprang bara en kortare runda men känslan var så där. Beslutade att jag behövde lite tid i soffan och vila.

Panikmiddag på Melanders. Vardagslyx att ta en sådan utväg ibland.
Panikmiddag på Melanders. Vardagslyx att ta en sådan utväg ibland.

Just den här veckan känns det mesta lite trist men redan på torsdag vänder det och familjen drar för första gången upp till Lövberget och fäboden för i år. Med familjen menar jag numera Jag och Roger och våra två yngsta Tim och Edith. Simon min äldsta son flyttade hemifrån när jag hade radiotystnad här på bloggen och Olivia, som fyller 20 år, hon har sitt liv och fullt upp med jobb och rikt socialt liv. Kompisarna är viktigare än mamma med andra ord!

Efter helgen i Lövberget bryter ”hell week” ut. Börjar med att jag har team dag på jobbet med middag. dagen efter ska jag upp 04:00 för att ta mig till Göteborg för konferens. Hemma igen onsdag för att avlösa maken som har kvällsaktiviteter och åker sedan på Umara Sports Clubs läger 12.10 från centralen med tåg.

Tanken är att jag samtidigt ska driva vanliga arbetet framåt hyfsat som vanligt.

I kväll blir det trainer 60 min för att se hur kroppen reagerar. Lugnt är planen. Imorgon är det onsdags-sim, stenhårt som vanligt.

Trevlig vardagskväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.