Helena Nimbratt

My triathlon stories

På väg till Öland

Jag har solat, badat och umgåtts med familjen ute i skärgården (helt enligt plan), men gårdagens tilltänkta trianerpass blev inte av när lilltösen plötsligt blev febrig. Därmed blev det en extra vilodag på kontot. Det gör ju absolut inget. Ironman står och faller inte med ett uteblivit pass. Vilan gör att jag känner tydligare att kroppen allt är lite sliten. Benen. På ett bra sätt. Så jag hoppas att vilan gör gott. Än har jag ganska många träningspass kvar innan det är dags att slå av helt inför tävling.

 

image

 

Team Nimbratts plan inför den närmaste tiden ser ut så här:

Fyra dagar på Öland med cykling sol och bad. Jag, Roger och Edith har bokat ett enkelt boende längs Ironmanbanan på en lantgård och tänker dela dagen mellan cykling och mys med Edith vid havet.

Hem och packa om och styra kosan mot först Oslo och sedan Eidfjord och Norseman. Ett stort äventyr väntar för Roger och vi har engagerat flera delar av familjen för att få det att gå ihop. Jag reser med som support, min 20-åriga son Simon och svärmor reser med för att vara min support och ta hand om Edith. Vilken cirkus! Men kul ska det bli. det ser sååå magiskt ut på alla bilder, vackra Norge.

Därefter är det två veckor till mitt stora äventyr i Kalmar. Det blir några dagar träning innan jag trappar ned och packar grejerna och så styr vi ner till Öland igen.

 

Mys på Grinda med min Olivia som tagit ledigt från sommarjobbet.
Mys på Grinda med min Olivia som tagit ledigt från sommarjobbet.

2 tankar om “På väg till Öland

  1. En extra vilodag bara gott – i alla fall för intensivt tränande triatleter som du. Annat är det för soffpotatissar. :-). Blev nyfiken tvungen att kolla upp Norseman (okänt för mig som obevandrad i triathlon). Ser ju totalt grymt ut! Läckert som tusan, men grymt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.