Helena Nimbratt

My triathlon stories

Jag är veckans triathlet

Jag är superstolt. Jag är veckans triathlet på Runner’s World. Hoppa genast in via länken och läs artikeln om mig och mina träningsplaner.

http://triathlon.runnersworld.se/artiklar/veckans-triathlet-helena-nimbratt.htm

 

_MG_0750_Helena_Nimbratt

 

Undertiden återhämtar jag efter helgen.  Jag har ett sjukt barn här hemma så sömnen blir rejält drabbad. Hon blir sååå ledsen när jag inte är nära, nära.

Fick lite cykelångest i natt. Haha galet! faktiskt helt galet att ligga och tänka på cykling mitt i natten när man är halvt medvetslös av trötthet. Men jag längtar ut och undrar hur den där cykelformen ska kunna ta sig om jag inte cyklar.

Men nu är det viktigast att Edith blir frisk och kanske blir det open water premiär ikväll?!

4 tankar om “Jag är veckans triathlet

    1. Vad peppande att höra och jag måste säga detsamma till dig! Jag blev så himla glad också att du skickade förslag om sommaren och att ses. Vi brukar vara lite tröga att boka bara men vi har det i med på förslagslistan bland allt som vi vill göra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.