Helena Nimbratt

My triathlon stories

Det är i motvind en drake stiger

IMG_8343

Välkommen – det är nu det börjar!

Jag ska för första gången börja cykla på landsväg! Jag ska övervinna min livslånga rädsla för att vara under vatten och lära mig crawl. Jag ska för första gången springa ett halvmaraton och sätta ihop allt till mitt livs första triathlon – med sikte på Stockholm Triathlon den 24-25 augusti! Jag ska göra en tjejklassiker (har fixat tjejvasan) och se till att springa milen en bra bit under 50 min och … Alltså allt detta under 2013.

Eh … När jag ser det så här skrivet i text så måste jag erkänna att det låter lite, lite vrickat men det är okej. Att jag är galen, halvknäpp, bokstavsbarn, borde chilla och så vidare, det är sånt jag får höra minst varje dag. Jag ÄR sån, i det mesta jag gör. Vi får se om jag faller lika hårt för bloggandet som jag har gjort för löpningen. För i så fall kommer det bli bra fart på den här sidan. Och vi får se om någon hittar hit bland alla andra inspirerande träningsblogggar.

Som ett litet oväntat grepp börjar jag blogga om träning på en vilodag! Det var enda sättet att hinna skapa en blogg att skippa träningen för att lägga upp den här sidan. Men imorgon är det simhallen som gäller. Flytläget ska övas och andningstekniken ska jag bara sätta.

Häng gärna med mig när jag besegrar mina livs hittills tuffaste fysiska mål!

Nu kör vi! /Helena

Tankar om “Det är i motvind en drake stiger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.