Helena Nimbratt

My triathlon stories

Running up that hill i Eidfjord

Bergtagen. Det är ordet. Eidfjord har golvat oss till marken. Det går inte att se sig mätt på denna fantastiska natur.

I dag har vi båda varit och registrerat oss. Jag som support och Roger som atlet. Vi har nypt i fina prylar i shoppen och pekat och njutit av den söta byn. Allt är bara så fint och stämningen och förväntan går att ta på. De flesta brukar säga att alla ser så proffsiga ut och som stenhårda konkurrenter när de ser alla som ska tävla. Atleterna här ser riktigt starka ut PÅ RIKTIGT och det är en kavalkad av finisher-tröjor från alla tänkbara extremlopp från hela världen. Det är väldigt nördigt och väldigt imponerande.

Roger har simmat för att förbereda sig på kylan men säger att det är helt ok. Jag har fått mig en liten båttur och ett löpevent arrangerat av Norseman i samarbete med Salomon. De kallade eventet running up that hill … Jag såg dock ingen kulle bara ett berg och ett stup där färjan lade till och sedan var det bara art gneta på uppför. Norrmän har en sned bild av backar kan jag säga. Vertikal!!! Hehe …

Eidfjord från vattnet.
Eidfjord från vattnet.

image

 

image
Avstigning och dags att besegra the hill!
Här uppe blev det fika och livemusik.
Här uppe blev det fika och livemusik.

image

image

image

 

 

2 tankar om “Running up that hill i Eidfjord

  1. Shit så häftigt! Jag bara älskar Norge och den där galet vackra och vilda naturen. Gissa om jag är avis! På att ni är där, men inte på det där helt vansinniga loppet. Jeeez! Han måste ju ändå vara lite mer än lovligt masochistisk din Roger. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.