Helena Nimbratt

My triathlon stories

Välkommen till helenanimbratt.se

Snyggare och bättre på alla sätt.

helenanimbratt.se är bodyjoymamman i ett lite hetare format som ska bidra till att motivera mig till att klara mitt stora mål för 2016 – Ironman Kalmar. Varmt välkommen till min nya sajt.

Body Joy är ett lysande namn, men det är inte mitt. Mitt gamla bloggnamn kom till för länge sedan när jag började träna på Värmdös finaste gym Body Joy och mina barn Simon och Olivia började kalla mig för bodyjoymamman. De var små på den tiden och tyckte jag vara den starkaste mamman ever …

Nu får jag kämpa lite mer för att impa på mina numera så gott som vuxna barn men jag kan känna mig ganska säker på att mitt träningsintresse har smittat av sig med besked. Det gör mig stolt och glad. Träningsglädje är en av de viktgasts gåvor jag kan tänka mig att ge mina barn.

 

_MG_0587_Helena_Nimbratt

 

En egen domän, ett nytt utseende och nya bilder är de största förändringarna med den här bloggen. Du hittar alla gamla inläggen även här. Jag kommer fortsätta att skriva som vanligt men med en lite, lite högre ambitionsnivå. Jag hoppas på att kunna bjuda på snyggare bilder, fler konkreta tips och massor uppriktiga inlägg som inte censurerar motgångar.

Den här sidan är byggd av Johan Eklöf . Mycket trevlig, snabb och kunnig. Och alla mina nya snygga bilder är tagna av Ola Kjellsson! Tusen tack för all fin hjälp.

Det här är första inlägget.

Nu kör vi!

 

_MG_0770_Helena_Nimbratt

 

_MG_0772_Helena_Nimbratt_1000px

Foto: Ola Kjellsson

16 tankar om “Välkommen till helenanimbratt.se

 1. Vad roligt! Jag har följt dig sedan lilla Edith kom och inspireras av din målsättning och träning. Jag tränar själv inte triathlon, men däremot löpning och simning.

  Toppen att det är så mycket lättare att kommentera i bloggen nu. Gjorde flera försök förut men blev alltid knasigt i min mobiltelefon.

  Tummen upp!

  1. Hej Ida!! Vad roligt att höra. Jag visste inte att det var så svårt att kommentera men det roligaste är ju att få en sådan fin kommentar av dig. Du kanske också har en liten sötnos hemma att pussla tiden med?

   1. Det stämmer bra, fast min yngsta är född i juni 2014 så han är lite äldre än din lilla flicka. Men jag hittade till dig när jag sökte efter blogg om nyblivna mammor och uthållighetsidrotter. Och då dök BodyJoy upp. 🙂

    Ha en skön helg!

 2. Bra Helena, det är driv i Dig – inte bara i spåret. Lycka till
  Jag följer dig från läktaren…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.