Helena Nimbratt

My triathlon stories

Jag ska delta höggravid

IMG_9276

Det blir ett lopp i år! Ja faktiskt! Jag kommer att vara i 8:e månaden och ska delta i löploppet Wings for Life i Kalmar. Jag har frågat tävlingarrangörerna och fått klartecken att gå och de har sagt att jag inte kommer vara ensam. Hoppas jag hinner över hela Ölandsbron. 

 

Det är precis efter Valborg. Fredagen är en röd dag så vi kan rulla mot Kalmar redan efter frukost. Sedan blir det en hel helg i vackra Kalmar kanske med en utflykt till Öland och lite bubbelpool på hotellet.

Öland och Kalmar har fått en särskild plats i Rogers och mitt hjärta. Vi har redan många fina minnen från gemensamma resor dit. Och Kalmar är ju staden för Ironman och har därmed blivit en plats för minnen för starka möten med sitt absolut innersta. I dag när jag tänker på min resa kan jag bli helt tagen av minnena. Upplevelsen växer ju mer den sjunker in, snacka om att få valuta för pengarna. Hehe …

Jag har många att följa under årets upplaga av Ironman Kalmar. Jag ska inte delta men ser fram emot att få uppleva loppet som publik. Om vår lilla skrutt tillåter den typen av utflykter så finns det redan preliminära planer att följa Utö Swimrun, Ö till Ö, Amfibiemannen och Stockholm Triathlon.

Har du inget bokat den 3:e maj så rekommenderar jag varmt Wings for Life. Bara det att få springa över Ölandsbron är magiskt men att också springa samtidigt som tusentals andra löpare runt om i världen och bidra till en viktig insamling för de som faktiskt inte kan springa är en upplevelse i sig.

Det är ett trevligt och annorlunda arrangemang i en fin stad. Läs om mitt lopp för året här

Kampanj i Stockholms tunnelbana.

Tankar om “Jag ska delta höggravid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.