Helena Nimbratt

My triathlon stories

Ny blogg och Vasaloppslängtan

IMG_9116

Hej! Här är jag!! Jag är glad. Jag tränar när kroppen tillåter. Kolhydrater har fått en ny viktig roll i mitt liv och så längtar jag. Jag vill åka skidor, vara ute i solen och till helgen får jag i alla fall åka till Sälen och supa in Vasaloppsatmosfären.

 

Tjohoo!!! Dags att åka till gymmet!

 

Åh vad jag saknar träningsbloggandet och alla läsare som dyker upp här. Jag har massor av tankar om träning och hur jag ska träna – sen. Dessutom är huvudet fullt av andra spretiga tankar och dåliga möjligheter att träna dem på plats som jag brukar.

Ett sätt att sortera bebistankarna är min nystartade blogg tidningenland.se Vill ni se min mage (med kläder) är ni välkommen dit. Jag har också skrivit om att föda barn på 90-talet och att min son flyttat hemifrån! Jag har lovat att inte skriva för mycket om träning. Och inte massor om långa distanser (så jag inte skrämmer bort någon!! ;-)). Fokus ska ligga på familj och bebisar och det är ju där jag är, just nu. Därför tänker jag inte stänga den här bloggen. Här når ni mig när som helst. Oavsett om jag föder barn eller inte.


Och jag kan berätta att jag mår bra. Just nu är jag mätt och glad efter en stor tallrik tomatsoppa och två ostmackor med paprika. Jag måste bara äta kolhydrater regelbundet nu när jag är gravid, annars orkar jag absolut ingenting. I dag fixade jag 45 min på crosstrainern. Orken och flåset är helt ok det är bara den där magen som blir allt större som inte känns helt bekväm när jag rör mig.

Jag vet inte vad gränsen går. Vet ni? Magen blir hård och det känns mest obekvämt, inte fel …

I går slutade jag efter 20 min. Imorgon hoppas jag på lite styrketräning.

Gissa bilden! En härlig syn på gymmet bjuds det på!

Tack för att ni finns!!!

6 tankar om “Ny blogg och Vasaloppslängtan

  1. Tack själv! Hittade till din andra blogg så sent som igår. Trevlig läsning. Den om när sonen flyttar hemifrån gjorde mig tårögd och alldeles varm i kroppen. Rörd, glad och lite ledsen när jag tänkte på att mina barn snart är så stora att de också flyttar. Det går fortare än man tror… Kul att se att du mår så bra. Och magen är så fin!! Kram. 🙂

  2. Nu börjar jag ju nästan gravidböla när du skriver så fint!!! Du anar inte hur mycket det betyder för mig det du skriver. Tack!! Vad glad jag blir över att du fick någon slags behållning av att kika in på den andra bloggen. Jag är inte riktigt varm i kläderna som gravid- och mammabloggare men jag hoppas jag kommer igång. Men den här bloggen får allt leva kvar.

  3. Har aldrig kommenterat, men gillar verkligen din blogg o ditt sätt att skriva. Gick in o kikade på den nya bloggen o den e oxå riktigt fin. Som nybliven mamma o träningsfrälst kommer jag följa den med glädje��Cissi

    1. Cissi! Hej! Vad roligt att du ville skriva en rad. Tack! Man blir ju fånigt glad det måste erkännas. Jag undrar ju såklart vilka mina besökare är när jag bara ser siffror. Tänk vad bra att det finns nyblivna mammor här också. Jag har tänkt att nu, så fort att jag berättar att jag väntar barn så försvinner alla! Dp kanske vi hörs fler gånger Cissi! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.