Helena Nimbratt

My triathlon stories

Här är min önskelista

700x320-triathlon

Jag är hemma. Semestern var underbar men jag är sjukt sjuk: Stämbandsinflammation och kan endast väsa fram svårtolkade stavelser. Därför kan jag till hundra procent gå inför julklappshoppande och kan passa på att komponera min egen lilla önskelista.1. Träningsresa till Playitas
Det här är nummer ett på min önskelista, så är det bara. Trots att jag precis har avnjutit en underbar semester. En vecka triathlon och lite sol och värme – kan inte bli bättre.

2. Terrängsko
Inov8 trailroc, 1400 kr. Inte bara snygga. Detta är en sko som har fått högt betyg i tester och är en lätt terrängsko med en sula som fungerar bra både på lite hårdare grusvägar och på mjukare stigar. Här aldrig haft en särskild sko för terräng. Det är verkligen välbehövligt.

3. Långärmad träningströja
Salomon EXO Sensift Motion , 899 kr. Välsittande tröja från Salomon som sägs ge stöd åt överkroppen. Den här typen av plagg har man verkligen nytta av i Sverige, i skidspåret, under löppasset, på vintern eller på sommaren i till exempel kajaken.

4. Halvdag på Yasuragi
Kvällsbesök med bad och middag 1150 kr. Det här är mitt favoritställe. Så rofyllt, så välgörande, och vackert med all betong, pooler och naturmaterial. De senaste gångerna jag besökt det japanska badet har varit under sommarmånaden när barn är välkomna under Yasuargi Kids, nu skulle jag vilja uppleva tystnaden i det tysta tvagningsrummet och bara njuta av en spegelblank bassäng.

5. Selfiestick
Kostar mellan 199-499 kr. Vad är en träningsbloggare utan selfietick? Tror att jag skulle kunna ta en hel del roliga bilder med en sånt här litet verktyg.

5 tankar om “Här är min önskelista

 1. Så praktisk med en slik ønskeliste!
  Playitas; var der i fjor sammen med ei venninne. Fantastisk bra sted!
  SelfieStick: yes! vi bloggere må da han en slik!
  God bedring – vi blogges/IG`s 🙂

 2. Tack för hälsningen på min blogg. jag kan erkänna att jag inte varit hos dig på länge har liksom inte hunnit med bloggar, men nu när jag är sjukskriven har jag helt plötsligt en massa tid över. Kram och skitsnygg tröja i din önskelista, den vill jag med ha!

 3. Fina och nyttiga julklsppar alltihopa det där! Playitas, det är en dröm ja. Planer om när ni skulle vilja åka? Hoppas allt är bra förutom halsen då. Krya och stor kram.

 4. Jag älskar mina trailroc!!! 🙂
  Det enda jag kan känna nu i efterhand, är att jag borde tagit 255:an istället för 245:an. Den första (255:an) har 6 mm drop. Den jag har nu hade bara 3 mm. Det funkar på kortare (eller enstaka) rundor, men jag vågar inte köra regelbundna långpass i dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.