Helena Nimbratt

My triathlon stories

Fem avslöjande frågor

bild1-5kopia7

I bloggvärlden finns ett trevligt fenomen som går ut på att en bloggare svarar på avslöjande frågor om sig själv och utmanar ett gäng andra bloggare att göra detsamma. 

 

Olympisk distans gör jag helst när jag har en dag med obegränsad tid för träning.

Jag har insett att jag har varit usel på att anta dessa utmaningar när de dykt upp och jag skäms över att jag verkat så nonchig – det har ju inte alls varit meningen. Tvärtom så blir jag jätteglad över att någon tänker på mig och dessutom länkar till min blogg … vilket får mig att inse att jag inte ens har en länklista på min blogg. Det har bara inte blivit av! Jag har ju massor av inspirerande, bra, trevlig, imponerande och beroendeframkallande bloggar i mitt vardagsliv. Jag ska verkligen se till att lägga upp en lista hos mig också.

Nu till utmaningen som jag fick av Malin som har supertrevliga bloggen, med den charmigaste titeln, som jag gissar är ganska stor och populär: Rund är också en form

1. Vilket livsmedel kan du inte leva utan?
Hmm … livsmedel? Spontant skulle jag vilja svara paraply, handskar och borste, för det är sådana där prylar som jag alltid bär med mig och alltid kollar att jag har i väskan, så hör års. (Jag fryser så lätt om händerna och mitt lockiga hår blir helt crazy av duggregn, utan chans att borsta) så livsmedel … jag vet inte. Ordet livsmedel klingar tillsatser och xanthan gummi (bindmedel) i  mina öron. Ska jag svara något något så säger jag Verum hälsofil. Superdyr fil som jag ända satsar på trots priset. Jag tror på kraften i de där bakterierna.


2. Godaste efterrätten?
Nygräddad chokladkaka med vaniljglass. Jag är som de flesta tjejer helt galen i choklad. Jag väljer alltid choklad om det alternativet finns. Ska jag välja en nyttigare efterrätt så säger jag vanilj yoghurt, med bär, valnötter och lite, lite flytande honung.

3. Vad tränar du helst en dag när du har all tid i världen?
Och om det är sommar? Då blir det en triathlondag, en olympisk distans men med lite paus och kanske en lunch mellan cyklingen och löpningen. Finns inget mer tillfredställande enligt mig.

4. Bästa träningsredskapet?
Våtdräkten!!!!! Jag älskar min våtdräkt som börjar bli lite trött och sliten nu … Och det får mig att tänka på programmet ”I huvudet på Gunde”. Har ni inte sett det avsnittet med Anders Olsson så gör det bums! Det programmet är magiskt. Den mannen är magisk. Tankens kraft är magisk och SIMNING är magsikt. Tänk att vatten och lite sim kan förändra en mans liv så radikalt!!

5. Vad är du mest tacksam för just nu?
Åh … jag är nog bara så nöjd och glad över att jag lever mitt liv fullt av vardagar som är BRA. Jobb, familj, helger, träning … det rullar på och jag är så lyckligt lottad över att vakna på morgonen med känslan att nu börjar ännu en bra dag i mitt liv. Så har det inte alltid varit! Och jag tar det inte förgivet.

Och vem vill jag ska få denna utmaning? Jag klurar lite på den och återkommer ev. Men här har ni i alla fall min svar!

Tack Malin för utmaning och länk!

5 tankar om “Fem avslöjande frågor

  1. Hej!
    Jag skickade ett meddelande till dig via Facebook för ett par dagar sen, vet inte om du kan se det när vi inte är vänner där?
    Hälsningar Marie Sandberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.