Helena Nimbratt

My triathlon stories

Fena i simhallen

bild-18

Semester. Jul! Lov och ledighet! Underbart! För att få den absolut bästa tänkbara starten så valde jag att kliva upp i morse och få till ett ordentligt simpass.

Fenor hjälper mig att kicka rätt. Och som vanligt är det nöta som gäller.

Eftersom jag övade mycket benspark i helgen så ville jag se till att nöta in rörelsemönstret ordentligt vid första bästa tillfälle. Jag har lyxen att vara tvungen att ta ut semester efter några års syndande med för mycket jobb. Så nu är jag ledig, ända fram till den 7 januari! Tänk vad mycket jag kommer hinna träna! (Hehe …)

I morse smet jag iväg till simhallen medan resten av familjen var tvungna att gå till jobb och skolor. I högtalarna var det julmusik och i vattnet var det lugnt. Jag fick gott om utrymme att öva på mina svaga punkter: Benspark, lugnet och längre serier. Och titta … i slutet av passet så började det hända saker!

Totalt fick jag ihop 2300 meter
200 meter insim
5×100 meter benspark med fenor
8×50 meter sim med fenor
2×300 meter sim med fenor
200 meter sim med fenor
4×100 meter
200 meter löst för att verkligen tvinga mig att inte stanna.

5 tankar om “Fena i simhallen

  1. Bra jobbat! 🙂 Satt själv och planerade träningen på min julledighet. Men 14 dagar i rad med träning funkar kanske inte… Vila är viktigt, har vi ju sagt… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.