Helena Nimbratt

My triathlon stories

Escape to the gym

bild-17-kopia-2
När eftermiddagsdippen är som djupast. 
När hösten känns som mörkast. 
När regnet öser ner. 
När soffans kuddar lockar.
När lusten att ta tag i vardagens måsten är som bortblåst.
När mamman är irriterad och inte kan låta bli att gnata på tonårskläder som väller över golven …

Det är då den där löpturen, som från början känns som en boja, blir som allra allra bäst.
I dag när jag det stod ”handla-mat-bums-så familjen-slipper-äta-middag-så-förbaskat-sent” så åkte träningskläderna med av bara farten och trots att motivationen vår låååångt borta så pep jag in på gymmet, ställde mig på löpbandet, öste på med min favoritsmusik i lurarna och sen dröjde det bara några minuter innan den trötta känslan byttes mot energi, styrka och seger!

Jag vann över mig själv!
Jag tror på rörelseglädje! Så här mysigt är det på mitt gym!

3 tankar om “Escape to the gym

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.