Helena Nimbratt

My triathlon stories

Fake it until you make it!

må4

Nya löparskor, ett galet härligt morgonsimpass och första löpturen på fem veckor! En ny vecka har börjat!

Det blev de rosa. Asics GT-2000. 1600 kr, som hittat!

– Vad lätt det ser ut när du crawlar. Jag önskar att jag kunde simma som du.
Jag höll på att tappa hakan när tjejen som simmade i banan bredvid mig i morse uttalde ovanstående ord och tittade på mig med stora ögon.


What? Moi? Simma som jag? Jag skrattade uppriktigt och lätt chockad och svarade:

–  Tycker du?! Jag är nybörjare och har precis börjat känna att det går lite, lite bättre. Jag har övat under vintern … Näe … jag simmar inte så bra!

Sen klättrade jag upp ur bassängen, tackade och förklarade:

– Det här kommer jag att leva på hela dagen.

Så det här uttrycket ”fake it until you make it” är ju ganska så bra men visst simmade jag. Och jag gör verkligen framsteg varje pass. I dag hade jag dessutom både badmössa, simglasögon och ny fin simdräkt istället för en hopplös bikini som bara vill glida av. Det bidrog säkert till den mer proffsiga framtoningen … hehe …

Numera i simdräkt.

Efter jobbet blev det en tur till Runner’s Store med planen att för första gången prova ut ett par löparskor efter konstens alla regler (men det var ju inte så märkvärdigt). Väl hemma igen så kastade jag i mig en tallrik fil med müsli och sen bestämde jag mig – nu blir det ett provtur.

Resultat: Underbart härligt att få springa. Benet var inte helt nöjd med att få röra på sig men när kroppen hunnit bli varm kändes det mycket bättre, jag har stretchat ordentligt så nu får vi se …. hur det känns imorgon!

Och visst ja … tåhävningar ska jag ju göra. Dags att ta tag i det!


Håll tummarna!

Jag pronerar lite. Skorna är tänka att klara distanslöpning.

Bara att välja och vraka …

Nästa uppgift var att hitta en långklänning … inte lika kul.

6 tankar om “Fake it until you make it!

  1. Fina skor! Jag måste bege mig till Göteborg tror jag, lite mer utbud på skor och så finns även löplabbet där 🙂 hoppas du blir nöjd med dina! Va de speciellt för långdistans?
    Härligt och få en sådan kommentar! Tror att du simmar riktigt bra! 🙂

  2. Skorna lös fint rosa i skogen! 🙂 De är dämpade så att det ska funka att springa långdistans, längre än maran om man vill det på blandat underlag. Tror det är bra för att skona min benhinna. 🙂

  3. En dag ska jag gå en crawlkurs. Visserligen har jag inget intresse av att simma-springa-cykla och sånt som du gör men jag älskar att simma och tycker det ser så coolt ut :-). Det finns kurser här men bara kvällstid och för tillfället går det inte in i familjens schema. Den som spar hon har!

  4. Vilken härlig kommentar:)

    Ja, vardagskläder/festkläder är nästan svårare än träningskläder! Hoppas att du hittade någon klänning.

    1. Finns det något mer ångestframkallande än långklänningar? 🙂 i dag har jag hittat en … Den fick följa med på mitt första triathlon direkt efter jobbet. Haha .. Störtskön mix! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© Allt material tillhör Helena Nimbratt. Citera gärna om du uppger källan. Sidan är skapad av Johan Eklöf.